اطلاعات کلیپ

تاریخ انتشار :

  1397/2/25

تعداد بازدید :

  38

تعداد نظرات :

  0
توضیحات کلیپ

شرکت سازه اطلاعات سامانپايگاه دانشپايگاه مقالاتاينترنت و فناوري اطلاعات
اگر تمايز و برتري در محصولات ما و در کار ما مي بينيد، به خاطر نخبگان و سرمايه هاي ارزشمند انساني است که با همتي عالي و براي اهدافي بلند در اين شرکت گرد هم آمده و نشان افتخار اين شرکت شده اند.
  فناوري اطلاعات و ارتباطات فناوري اطلاعات، موج سوم تغيير بنيادي در جهان
آدرس وب سايت: http://www.maghaleh.net/content-856.html
تغييرات اساسي در طول تاريخ بشر که تحت عنوان “موج ” از آنها ياد مي‌شود را مي‌توان به 4 دوره يا موج تقسيم بندي نمود.
موج اول: عصر کشاورزي
اولين اختراع بشر آتش بوده است که تقريباً چهار ميليون سال قبل از ميلاد حضرت مسيح شناخته شد. 2500 سال بعد بشر موفق به اختراع دوم خود که ابزار بود شده است. فاصله بين دو اختراع نشان از بدوي بودن بشر اوليه دارد بعدها اختراعات جديدتري به تناوب رشد و تمدن بشر بوجود آمد تا اينکه زمينه تغيير اساسي يعني موج اول فراهم شد و جامعه کشاورزي شکل گرفت. جمعيت جهان در سالهاي قبل از ميلاد حضرت مسيح بسيار کم بود و حتي هزار سال بعد از ميلاد آن حضرت به 300 ميليون نفر رسيد اولين تغيير در جامعه انساني که به موج اول يا جامعه کشاورزي و يا عصر کشاورزي لقب يافته است، قبل از ميلاد حضرت مسيح شروع شده و عمري 29500 ساله اي داشته است. هدف از ايجاد اين موج حل مشکلات معيشتي و غذايي بشر آن زمان بوده است.
موج دوم عصر صنعت
اما بعد از ايجاد موج اول و گذشت تقريباً سه هزاره از آن، موج بعدي که انقلاب صنعتي بود آغاز شد. هدف از موج دوم يعني عصر صنعت يا انقلاب صنعتي توليد مواد و ابزار کار بوده است. در موج اول که نيروي کار متکي بر بازوان افراد بود، بشر از پس مشکلات بزرگ برنمي‌آمد و نياز جديدي در جامعه بوجود آمد که تغييرات اساسي را مي‌طلبيد عمر موج دوم هم که دوران موفقي را سپري کرده است به 500 سال مي‌رسد و دوران آن از نظر تئوري سپري شده است. با اين وجود متاسفانه بسياري از کشورهاي جهان که نتوانسته‌اند توسعه موفقي را در طول انقلاب صنعتي بگذرانند هنوز در اين عصر صنعتي بسر مي‌برند و درگير رفع مشکلات خود از طريق توسعه و بکارگيري صنعت هستند. در موج دوم بشر، موفقيتهاي شگرفي بدست آورد و اختراعات مهمي در اين عصر در خدمت بشر قرار گرفت و باعث شد تا وضعيت آموزش‌، بهداشت، اقتصاد و فرهنگ جوامع نسبت به جامعه کشاورزي شکل بهتري بگيرد و توسعه کمي و کيفي خوبي داشته باشد. يکي از تاثيرات مهم اين موج افزايش جمعيت جهان همراه با رفاه بيشتر و جلوگيري از مرگ و مير زياد مردم بوده است که سابقاً در اثر وبا، بيماريهاي فراگير، بلاهاي آسماني و امثال آن جان خود را از دست مي‌دادند. اختراعات درصدسال پاياني موج دوم و بخصوص از سال 1900 ميلادي به بعد باعث تغييرات وسيعي در مشاغل کشاورزي که تا آن زمان تقريباً 90% کل مشاغل را شامل مي‌شد را چنان تغيير داد که بعضي از کشورها مانند ايران اين تعداد مشاغل کشاورزي به 17% و در کشورهاي توسعه يافته به 4 تا 7% رسيده است. در هر صورت اختراعات مهمي مانند ماشين بخار،‌راه آهن، هواپيما، تلفن، برق، راديو، تلويزيون، پلاستيک، ترانزيستور و دهها اختراع ديگر به همراه ايجاد سازمانها و تشکيلات مدني و موسسات آموزشي بستري فراهم نمود تا انسان بتواند به اهداف موج دوم که تهيه ابزار کارر بود دست پيدا کند و مشکلات موج اول را برطرف نمايد. در موج دوم نيازهاي جديدي ديده شد که ديگر امکان حل آن با ديدگاه قبلي امکانپذير نبود.

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر